Friday, March 4, 2011

"KHURAFAT"-RM 8.3 Juta.Satu inspirasi nyata.


Assalamualaikum buat semua pembaca.Ada kesempatan dalam kesibukan hari ini untuk mengemaskini informasi tentang filem.lagu dan projek-projek akan datang.Sebelum menapak lebih jauh,ingin diucapkan TERIMA KASIH YANG TIDAK TERHINGGA kepada semua yang menonton filem "KHURAFAT",yang memberi komentar-komentar membina dan juga tidak lupa yang memberikan kritikan-kritikan,tidak kira secara jujur,sinis atau sebaliknya.Jujurnya,semua diterima dengan hati terbuka.

RM8.3 Juta-Kutipan akhir tayangan "KHURAFAT",filem genre seram pertama percubaanku.Alhamdulillah.Alhamdulillah.Alhamdulillah.Ini adalah satu inspirasi nyata buatku dan rakan kerja SKOP Production untuk terus berusaha keras menghasilkan filem-filem yang lebih bermutu dan ber'isi',yang mampu memberi kesan pada hati-hati.

KL GANGSTER sudah siap sepenuhnya dan akan ditayangkan pada hujung bulan Jun 2011,insyaAllah.
Poster dan trailer rasmi akan keluar tidak lama lagi.Harap dapat bersabar.InsyaAllah KLG mampu memuaskan hati semua yang ingin melihat senario gejala gangsterisma Malaysia sebenar yang perlu diambil iktibar dan dijadikan pengajaran agar tidak terjebak.

Setakat ini dulu buat masa ini dan buat semua pengikut Burn & Soul,tunggu single ke 4 kami "Sehingga Hujung Dunia" dan lagu gandingan bersama James Baum "Istimewa".Kami mahu bawa kalian terbang bersama!:)

Terima kasih semua.LOVE YOU ALL!!

Yang akan terus baiki kekurangan,
-SYAMSUL YUSOF-

26 comments:

GenHanazawa said...

we'll pray.alhamdulillah and keep a good job :)

Mr.Hac said...

way to go bro..
keep it up the good works..
moga2 KL Gangster akan berjaya juga seperti khurafat..

Anonymous said...

just wondering. erm, will it be shown in Singapore too?

Anonymous said...

ko mmg tebaek la syamsul...good job

Ekin Isa said...

hope KLG success mcm filem2 lain jgk...
& xsbr tggu single bru from burn&soul...

maryam said...

i hope kl gangster akan berjaya juga macam khurafat

Adha Al-Qudsy said...

RM8.3Juta??? Wow!!! good job Syamsul!!!

Nurul Akmaniza said...

Khurafat is worth for 8million!
Congrats! Khurafat is a very great movie!
can't wait for your another movie... :)

Juliana said...

Coolies… Sounds really good & glad to knw abt it, Syukur Alhamdulillah. Then KLG, waitin patiently as well as the OST & I'll be lookin fwd to it. I wish you all the success the world has to offer. May Allah SWT grand you w a good iman, more rahmat, berkat & happiness!

TC dude(:

Juliana said...

Coolies…Sounds really good & glad to knw abt it, Syukur Alhamdulillah. Then KLG as well as the OST waitin patiently & I'll be lookin fwd to it. I wish you all the success the world has to offer. May Allah SWT grand you w a good iman, more rahmat, berkat & happiness!

TC dude(:

nurhafizah ismail said...

semoga KLG akan menerima kutipan sama mcm khurafat malah lebih lagi. insya ALLAH. :)

Anis said...

such a great job syamsul...alhamdulillah
keep up your good and awesomeness work..i'll pray the best for you and to all your crew production teams..
*my big bro willing to buy n watching "Khurafat-Perjanjian Syaitan" by Astro First..nice!! =)

Anonymous said...

alhamdulillah..best of luck!!

izal_lina said...

Tahniah syamsul..wish u best of luck in whatever u do in ur life..try ur best to make malaysian movie is the best movie ever..

D'zunnur said...

congrats! so on paper, is khurafat beating ngangkung???
?

Qusyaira said...

semoga kl gangster dapat sokongan n kita akan terus sokong filem2 yg membawa makna n filem arahan abg syamsul yusof

Ms. qisha iyana harun said...

gud lucks !!! ^^,

Ini Ceritaku... Kisah Hidupku... said...

thniah la syamsul..
ni m'buktikan pngarah muda pown mmpu wat dgn usaha sndri..
bktikan pd sume ur father x involve lgsung dlm m'bikin cter yg u wat sndiri..
chayok2!!!

elliashah said...

congratulation syamsul, really appreciate your works since i watched your KL drift then i cant wait to watch your next work. I dont miss to watched Khurafat and it deserved 8M.

all the best to you.

DYJAuseri said...

Its good to hear that.
However compared to other horror movies, Khurafat wasn't that good. It lacks so much. Far behind from the other horror movies. But well, it was a great start. I heard it was your first horror movie. I'm pretty sure you can do a better job next time. There's so much to be improved on.
All the best in your upcoming movies.(:

p.s: i'm looking forward for BOHSIA II. hehe!:D

Anonymous said...

KITA PATUT KELUAR DATING. HAHAHA!

mawa said...

mantap "Khurafat"..semoga berjaya utk filem "KLG"

WEI LYN said...

yap3! I luv KURAFAT damn much! my frens semua ketakutan bila tgk citer tu.. So, i rasa ur film was success la :)

KLG sounds good! Hope KLG pun gempak jgk! I luv all ur movie! Keep going bro~

ratnizz gal said...

al the best 4 ur future cumin...u always do the best....

Deyna Yusoff said...

Khurafat : scene yg paling takut, time dlm van jenazah. Dlm wyg, kita yg paling kuat jerit. Btw, thanx kerana berjaya menakutkan kita. Haha ;D

akbar abdul gani said...

assalamualaikom abang syamsul.. your movie is the best .. its have so many moral value.. thank you