Sunday, September 19, 2010

Status filem-filem yang dikemaskini

Sudah Ditayangkan

















1)Evolusi KL Drift (Aksi/Drama) - Kutipan RM 4.5 Juta


















2)BOHSIA;Jangan Pilih Jalan Hitam(Aksi/Drama) - Kutipan RM 4.5 Juta


















3)Evolusi KL Drift 2(Aksi/Drama) - Kutipan RM 6.2 Juta


Akan Datang

4)KHURAFAT;Perjanjian Syaitan (Seram) - Bakal ditayangkan pada awal tahun 2011

5)KL Gangster(Aksi/Drama) - Bakal ditayangkan pada pertengahan 2011

6)Aku Bukan Tomboy(Komedi/Drama) - Bakal ditayangkan sebelum suku ketiga 2011


Tujuan kemaskini ini adalah bagi menyatakan rasa PENGHARGAAN & TERIMA KASIH kepada SEMUA PENCINTA FILEM TANAH AIR kerana terus memberi sokongan.Kami akan berusaha lebih keras untuk menghasilkan filem-filem yang lebih bermutu pada masa akan datang bagi memastikan industri filem tanah air terus maju.

Teruskan menyokong industri filem tempatan! :)

-Syamsul Yusof / Soul of Burn&Soul-

9 comments:

Anonymous said...

alhamdulillah...lg pown saye lihat syam semakin hari semakin meningkat dalam mengarah film..syukur alhamdulullah atas berkat doa ayah syam n mak syam serta family yang support syam..apa pun teruskan usaha syam,soul&burn serta skop production agar berkembang maju n mempertingkat tanah air kita dalam pembikinan film dan saye mendoakan agar syam,ayah( dato yusof),mak syam n family d permurahkan rezeki dan dipanjangkan umur..Assalammualaikum Dari A.s

krams said...

bestnya filem2 akan datang..kalau abang syam dah dapat tarikh tayanngan yang muktamad,abang syam gembar-gemburkan dalam tv ok..tak terlepas peluang nak tengok..

liessa said...

;)

hamzah said...

bila trailer filem akan datand ni akn keluar, sy tksbr nk tgk ni terutama kl gangster

D'zunnur said...

Aku pun da x sabar nk tengok karya2 terbaru ko bro! xsangke...sume 3 filem ko aku tgk kt panggung...tingkatkan style pengarahan ko menyegarkan!

linkgud said...

all the best bro

Anonymous said...

xsabar nk tunggu citer AKU BUKAN TOMBOI....

Dygku Nurul Jannah said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

All the best Syamsul Yusof..
Hopefully selepas ini boleh fikir2kan pula venture movie ke luar negara..Australia dan NZ..kami student2 di benua Kiwi-dahagakan filem tempatan walaupun jauh di perantauan..

Salam
From Auckland City..1010, NZ