Sunday, October 28, 2012

KONSERT ZIKIR TERAPI DIRI!

PENGUMUMAN!


Buat semua penggemar alunan muzik Islam/zikir dan pengikut kami;BURN & SOUL,kami akan membuat persembahan di KONSERT ZIKIR TERAPI DIRI Hafiz Hamidun pada 14 NOVEMBER 2012 ini,bersempena malam tahun baru Maal Hijrah.


Untuk informasi lanjut dan tempahan tiket boleh terus ke laman sesawang http://www.hafizhamidun.com/#!home/mainPage


Untuk 'trailer' konsert boleh ke YouTube : 

Kalau konsert artis luar negara kita boleh ikut serta,masakan konsert tempatan yang mahu menenangkan jiwa dari 'kekecohan dunia' kita berkira-kira :)

JOM!!

10 comments:

Hani Othman said...

ala.... kat kedah time ni... btw, 14 nov is my birthday! gembiranya ada konsert mcm ni hari birthday hani... hehe

Hot Gimmick said...

alamak ! jauh lah pulak. nak pergii. Tapi jauh. Uwaaaa :"(

HoNeY IxoRa said...

nice =)

Adi Herman said...

ayat last tu memang power...sindiran tapi ada terselindung nasihat yang berguna...insyaAllah ada yang pergi tu nanti...saya ni tak dapek ler...seberang laut...di sarawak ni haha

Cik Hernie said...

Kalau kat Sabah, confirm saya hadir. :/

Mama DaRish said...

:)

Nurfarahana A.Aziz said...

I hope I can make it but..huwaaa sedih ! :( masa tu kita mid term break, balik kampung nak study tsk tsk

FynazsyAcca said...

spread our love to ALLAH first by zikir.~ Semoga diberkati ALLAH selalu

Fauzi Blues said...

Seems like blog pengarah muda ni ada something yg buat gua nak terus melekat...

nurul said...

tahniah atas konsert nti..all the best...tapi x dpt pergi sbb ade kelas...:D